Mladi Busovljak dobio poziv da igra za U21 reprezentaciju

35
Mladi busovački nogometni talent, Vedran Vrhovac, dobio je ovih dana poziv na okupljanje i pripreme U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naime, na adresu NK “Čelik” Zenica, Vedranovog sadašnjeg kluba, na radost uprave i brojnih navijača, stigao je ovaj značajan poziv.

Tim povodom kontaktirali smo Vedrana koji je za grad-busovaca.com portal kazao:

“Iznimno sam sretan zbog poziva u mladu reprezentaciju. Iskreno, potajno sam se nadao ovom pozivu i evo stigao je. Drago mi je što je selektor prepoznao moj kvalitet te ću nastojati svojim igrama opravdati ukazano povjerenje. Ovaj poziv mi je također dodatni motiv za naredni period da jos bolje treniram i igram te da zaslužim poziv i za idući reprezentativni ciklus. Vjerujem da će me i zdravlje poslužiti da ostvarim taj cilj. Zahvalio bi se i svojim roditeljima i bratu koji su takoder djelomično zaslužni za ovo jer su mi najveća podrška u svemu.”

U21 reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u Zenici, 13. studenog 2018. godine u Trening centru NS/FS BiH, a pred prijateljsku utakmicu sa U21 reprezentacijom Azerbejdžana koja će se odigrati 19. studenog 2018. godine.

“Ovo je pozitivna vijest za našeg igrača i naš Klub, i vjerujemo da će selektor Vinko Marinović prepoznati potencijal i igrački kvalitet našeg Vedrana, kao što će i on opravdati ukazano povjerenje”, istakli su iz uprave NK “Čelik” na internet stranici kluba.

Vedranu želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere!