Predsjednik Mladeži HDZ BIH ŽSB Goran Lulić poziva mlade da izađu na Izbore

30

Polazeći od toga da je povijest učiteljica života, opće poznate činjenica koja se u praksi potvrdila nebrojeno puta, te da oni koji iz povijesti nisu naučili ništa, osuđeni su ponoviti je, pozivam Vas mlade da se nakratko vratite u našu blisku prošlost- Domovinski rat!

-- Oglas ---

Stanimo uz grobove naših očeva, stričeva, braće, poznanika i promislimo što bi oni uradili da su danas živi, kako bi se ponijeli u ovom povijesnom trenutku za hrvatski narod u BiH? Odgovor je vjerojatno sličan, svi bi oni uradili ono što su i 90-ih, stali na branik naše domovine BiH, znajući da pri tomu riskiraju vlastite živote! Što je naš izlazak na izbore naspram njihovog sudjelovanja u Domovinskom ratu? Prava sitnica, ako se uopće i mogu usporediti ta dva čina, zar ne? Prava sitnica u odosu i na ljude koji su braneći BiH i hrvatski narod ostali bez dijelova tijela, narušena zdravlja!

I baš zbog njih, odvažimo se i izađimo na izbore 12 listopada! I ne samo zbog naših poginulih branitelja i invalida već i zbog nas mladih koji moramo izvuči lekciju iz prošlosti kako nam se ne bi ponovila, još krvavija i pogubnija po naš hrvatski narod u BiH.

goranlulic

Moramo biti svjesni i sebi priznati da je mladima u BiH danas veoma teško živjeti, završiti studije za koje nam roditelji često daju posljednji novac kojeg imaju, pronaći posao, živjeti od svojeg rada, imati sadržaje kakve imaju naši vršnjaci u Europi! Ipak, zbog toga sebi nemamo pravo priuštiti luksuz apatije koji neminovno vodi u beznađe i posezanje za raznim porocima.

Ne! Recimo odlučno NE apatiji i beznađu. Krenimo mijenjati svoju lijepu i dragu nam domovinu BiH. Kako? Prvi korak napravimo 12 listopada. Izađimo na birališta i izaberimo hrvatski odgovor na sva važna životna pitanja pa i ona koja muče nas mlade! Samo stranka koja na svojim listama ima 45% mladih, ima odgovore na sva važna životna pitanja i probleme, uključujući i one koji muće nas mlade, može graditi bolju BiH, i po mjeri nas mladih.

Promjene Ustava BiH temelj su na kojemu ćemo svi zajedno graditi europsku BiH, ali promjena nema i bez nas mladih i našeg izlaska na izbore. Zato, izađimo na izbore, napravimo taj prvi mali ali zato značajan korak za budućnost BiH, domovine na koju i mi Hrvati u BiH imamo puno pravo kao i svi ostali narodi i građani koji u njoj žive..
Vidimo se na biralištima 12 listopada 2014 godine!

Predsjednik Mladeži HDZ BIH ŽSB, Goran Lulić

 

Sponzorirani članak