Kiseljak: Otvoren Božićni sajam

24

-- Oglas ---

Drugi po redu Božićni sajam otvoren je 10 prosinca, Sajam je humanitarnog karaktera, a cilj  organizatora je da ova manifestacija preraste u tradiciju koja će svojim sadržajem upotpunjavati božićne blagdane u Kiseljaku.

ooLL

Izlažu sve osnovne i srednje škole koje rade prema hrvatskom planu i programu. Pored škola, štandove na Sajmu imaju i brojne Udruge i nevladine organizacije, sestre služavke Malog Isusa iz Gromiljaka te nekolicina privatnih poduzetnika iz Kiseljaka. Posjetiteljima nude mnoštvo raznovrsnih sitnica kojima mogu ukrasiti svoje domove, ali i razne božićne delicije, od kolača do kuhanog vina.

 Sajam je otvorio Mladen Mišurić Ramljak, načelnik općine Kiseljak, Općina Kiseljak je organizator ovogodišnjeg Božićnog sajma. 

“Ovo jedrugi Božićni sajam u Kiseljaku. Cilj nam je da Sajam postane dio božićne tradicije u Kiseljaku. Humanitarnog je karaktera, a svaki od izlagača namijenio je prihod nekome komu želi pomoći.”

ooo2

Mirjana Medić, ravnateljica Srednje škole “Ivan Goran Kovačić” Kiseljak kazala je kako je Kiseljak je imao potrebu za jednom ovakvom manifestacijom koju su osim nas zaposlenih u školama, veoma dobro prihvatili i naši učenici i njihovi roditelji. Učenici su pokazali iznimnu kreativnost, a roditelji su bili spremni pomoći pravljenjem kolača i na druge načine zbog čega svima od srca zahvaljujem

Božićni sajam u Kiseljaku otvoren je do  19. prosinca, a štandovi se mogu razgledati od 11 do 14 sati.