Jasmin Burek snimio novi hit “Nema dana”

132

Jasmin Burek u proljeće ulazi s fantastičnim novim singlom “Nema dana”.
Autor pjesme je Mensura Bajraktarević, dok aranžman potpisuje Mirza Balić.
Spot za pjesmu “Nema dana” predstavlja nastavak kvalitetnog Jasminovog rada, kako u vizualnom, tako i u tematskom smislu.
Pjesmom i spotom prezentirali smo ljubavnu tamatiku, a kao što i sam naziv pjesme govori, riječ je o jednoj velikoj ljubavi.
– Nema dana, nema noći da mi ne dođeš na oči, da me tvoja sjena ne prati… – stihovi su kojima je Mensura fenomenalno „oslikala“ jednu ljubavnu priču.
– Za stvaranje pjesama, potrebni su i srce i um. Napraviti dobru pjesmu nije lako. Najvažnije učešće jeste, naravno, učešće autora, a da bi pjesma dobila konačnu dimenziju, potreban je neko ko će je doživjeti onako kako je autor zamislio. Dakle, emociju koju je proizveo autor, izvođač mora znati prenijeti do srca publike. Pjesmama su se uvijek iskazivali najdublji osjećaji, misli, emocije, razmišljanja. Pjesma “Nema dana” upravo je jedna takva pjesma, balada, koja budi i najskrivenije emocije. S ekipom Hayat produkcije snimili smo i spot i veoma sam zadovoljan konačnim rezultatom. Naravno, publika je ta koja daje svoj sud. Mi, na koncu, ovo i radimo za našu publiku – u razgovoru nam je rekao Jasmin Burek.
(Hayat/Foto: HP)