Izaslanstvo HDZ-a BIH Novi Travnik sa gradonačelnikom Splita

667

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara primio je danas izaslanstvo HDZ-a BiH Novi Travnik u čijem sastavu su bili Zdenka Džambas, izaslanica u Domu naroda Parlamenta BiH i predsjednica Općinskog odbora, Stjepan Dujo, savjetnik predsjedateljice Doma naroda Parlamenta FBiH, Fabo Stanić, predsjedatelj Općinskog vijeća te Marijan Marjanović, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a.
Gosti iz Novog Travnika su domaćina upoznali sa stanjem u njihovoj općini, kako na političkom, tako i na društveno-ekonomskom planu.

Kako nam je kazao Stjepan Dujo, razgovor je bio iznimno ugodan a prijem srdačan. S obzirom da gradsko vijeće Splita nakon nedavno održanih lokalnih izbora još nije konstituirano, o konkretnim vidovima suradnje tek će se razgovarati jer su domaćini izrazili želju i za uzvratnom posjetom. Međutim, ono o čemu je danas bilo riječi je svakako suradnja na kulturnom i obrazovnom polju kao i pomoć i potencijalna partnerstva na prekograničnim projektima.

Ovakvi i slični pozitivni susreti odnosno primjeri suradnje koja prije svega potencira budućnost potrebni su svakoj manjoj sredini pa tako i Novom Travniku, kazao je je Dujo dodavši kako trebamo maksimalno iskoristiti svaku priliku a posebno dobru volju i zanimanje Republike Hrvatske.

Izaslanstvo se tijekom dana sastalo i sa predstavnicima Županijskog odbora HDZ-a splitsko-dalmatinske županije.