U slobodno vrijeme sam obična žena i majka. Iza svega stoji otac koji bezgranično navodno štiti ‘najbolje interese’ djeteta, servirajući redovito i stalno javnosti ‘informacije’ o meni, napisala je Severina na Instagramu

Pjevačica Severina Kojić (47) sinoć je na slovenskom kanalu voditeljici Vesni Milek u intervju otkrila kako je njezin najveći strah u životu da će biti ostavljena, a jutros se pojadala na svom profilu Instagrama i kako joj je loše počelo jutro.

– Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s ‘novim provjerenim’ informacijama o meni u ‘svjetskim’ medijima žute štampe. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali nažalost i očito ne samo na sudu već i izvan njega na sve dozvoljene i nedozvoljene načine bez biranja sredstava, a sve ‘radi zaštite najboljih interesa’ maloljetnog djeteta – komentirala je Severina.

– I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti ‘najbolje interese’ djeteta, servirajući redovito i stalno javnosti razne ‘informacije’ o meni, o ‘porno uratku, fotografijama, uhićenjima raznih osoba, mojem navodnom razvodu, propasti karijere, ‘informacijama’ da mogu li ili ne mogu imati dijete’. Ja se bavim pjevanjem i nemam saznanja tko je uhapšen i kada i gdje se sada nalazi – napisala je Severina. Dodala je kako želi jedino znati tko je hakirao njezin telefon i tko je glavni i stvarni naručitelj i financijer cijele priče.

– Radi činjenice da imam ispunjen život i privatno i profesionalno neću se baviti podnošenjem tužbi protiv onih koji ne zaslužuju niti takvu pažnju niti interes. U slobodno vrijeme sam obična žena i majka. Kako jedna pjesma slično kaže: ‘Nisam ja losha, Ti si loš….’ – zaključila je Severina.

 

Podsjetimo, krajem svibnja nam je bivši partner pjevačice, srpski poduzetnik Milan Popović (54), ispričao kako mu je Severinin suprug Igor Kojić (31) postavio napravu ispred kuće.

– Naprava koja je postavljena ispred moje kuće nalik je na svijeću, ispunjena visoko zapaljivim materijalom nalik na katran i mnogo je teža od svijeće. Na snimkama se vidi da je naprava gorjela, ali ju je, na svu sreću, vjetar ugasio na vrijeme. Na snimkama se vidi da je napravu postavio Igor Kojić. Tu napravu sam predao policiji na daljnju obradu – rekao nam je Popović.