Ivajlo Petev dobio otkaz u Dinamu?!

47

Nakon što je izgubio prvenstvo i kup prošle sezone, te nije donio nikakav napredak u igri na pripremama uoči sezona koja počinje za dva dana, Ivajlo Petev dobio je otkaz na mjestu trenera zagrebačkog Dinama, prenosi Večernji list.

S Petevom na klupi Dinamo je prošle sezone po prvi puta nakon 12 godina ostao i bez prvenstva i bez kupa, što nije bilo dovoljno da ga se smijeni, iako se o tome intenzivno razmišljalo. Na kraju su u zagrebačkom klubu odlučili pustiti Peteva da odradi pripreme, ali su isto tako naglasili da žele vidjeti napredak u igri.

Dinamo je na pripremama u četiri utakmice ostvario dvije pobjede i upisao dva poraza, no igra je prije svega bila poprilično slaba i bezidejna.

Osim toga, Petev u svlačionici ima problema s nekolicinom igrača, od kojih bi neki trebali biti nositelji igre. Poznati su javni problemi s Antom Ćorićem, a nije tajna i da Bugarin nema visoko mišljenje o Junioru Fernandesu i Sammiru.

Sve to očito je dovelo do “pucanja filma” kod vodećih ljudi u Dinamu koji su dva dana prije početka prvenstva i domaće utakmice protiv Istre donijeli ovakvu odluku. Kandidati za njegovog nasljednika navodno su Tomislav Ivković i trener koji je “vječno” Dinamu na raspolaganju – Kruno Jurčić.