Heartbeat 2013: Kamp na Vlašiću za više od 200 mladih

27

Centar za edukaciju mladih, CEM, osnovan 1998. godine sa sjedištem u Travniku, najveća je nevladina organizacija na području Županije Središnja Bosna koja je posvećena radu sa mladim ljudima.

-- Oglas ---

U 2013.godini, CEM u periodu od 21. do 28. srpnja 2013. godine organizira internacionalni ljetni kamp na planini Vlašić, pod nazivom ‘Heartbeat 2013’, na lokaciji EKO Fis Vlašić.

Kamp je namijenjen mladim ljudima iz cijele Europe, i očekuje se učešće više od 200 mladih ljudi, koji će se susresti u Bosni i Hercegovini, dijeliti iskustva, sklapati nova prijateljstva, učiti o demokraciji i prihvatanju različitosti, i uživati u zdravom stilu života bez alkohola i duhanskih prerađevina.

”Bogat program kampa bit će prožet fascinantnom poviješću istočnih i zapadnih civilizacija koje se susreću u srcu Jugoistočne Europe. ‘Heartbeat 2013’ je jedinstvena prilika da veliki broj mladih ljudi iz različitih europskih zemalja doživi istinsku ljepotu BiH, i na pravi način konzumiraju sve vrijednosti koje ova zemlja pruža, daleko od negativne propagande Bosne i Hercegovine kao primitivne i neorganizovane zemlje”, ističu organizatori.

Za više informacija o kampu posjetite Heartbeat2013.ba.