Gabrijela Šimić: “Samo treba vjerovati u sebe i dati zadnji atom snage za nešto”

3968

Novotravničanka Gabrijela Šimić, slovi za najpopularniju kozmetičarku na našim prostorima.

Ova mlada djevojka stvorila je sama svoj brand uz kako kaže puno odricanja, suza, znoja, svakodnevnog vježbanja, te učenja. Šimička danas tako svojim uspješnim i prepoznatljivim radom nudi usluge šminkanja i uljepšavanja noktiju pripadnicama nježnijeg spola.
„Još kad sam išla u Osnovnu školu kupovala sam Cosmopoliten i učila šminkati iz novina jer tada nije bilo sve dostupno kao sad. Jednostavno me to oduvijek zanimalo..

Svaki ušteđeni novac bi sačuvala i otišla u jedinu parfumeriju u gradu u to vrijeme da ga potrošim na šminku.“, rekla je Gabrijela.
Usprkos tolikoj ljubavi prema šimkanju odlucila je upisati Ekonomski fakultet, međutim kako kaže trebalo joj je nešto zanimljivije pa je odlučila pokrenuti vlastiti biznis.
„Svaki seminar sam pomno birala i tražila da idem kod ljudi od kojih stvarno mogu puno naučiti. Uz to sve sam svaki dan vježbala kako bi svoj posao mogla što bolje raditi, jer inače sam perfekcionista i svaku stvar želim dovest do savršenstva.

Za sada sam se najviše bazirala na Nail Art i Make up, jer želim da radim kvalitetno i dobro te da se mogu dovoljno posvetiti svakodnevnom usavršavanju i praćenju svih svjetskih trendova.“, izjavila je prisječajući se svojih početaka.
Kako kaže brendove ne reklamira budući da se trendovi često mijenjaju, a smatra kako dobar majstor može od ničega stvoriti čudo.

Međutim, često putem društvenih mreža reklamira svoj rad i klijentice.
„Novotravničanke su oduvijek znale dobro izgledati i držale do svog izgleda, a sve to nam potvrđuju brojna mjesta za uljepšavanja u ovakvoj maloj sredini. Samo neka tako nastave jer lijepa i sretna žena je njegovana žena.“, s oduševljenjem je odgovorila na naše pitanje o tome koliko Novotravničanke drže do svoga izgleda.
U slobodno vrijeme voli putovati, a želja joj je obići cijeli svijet. Njena posljednja destinacija bila je Cuba.
„Smatram da čovjek najviše uči i izgrađuje se kao biće kada putuje, upoznaje nove ljude, nova mijesta i automaski postaje otvoren prema svijetu te ničeg se ne boji i ništa mu nije strano. Mislim da je to kvalitetno utrošeno slobodno vrijeme jer čovijek postaje pozitivan i zahvalan a samim tim i privlači takve ljude oko sebe. Samo treba vjerovati u sebe i dati zadnji atom snage za nešto.

Vjerujte isplati se!“, zaključila je za kraj.

 

Tanja Meljančić/centralna.ba