FOTO: Završene općinske sportske igre “Kreševo 2013”

39

Proglašenjem pobjednika i dodjelom priznanja, u nedjelju, 21.7.2013. završene su Općinske sportske igre u Kreševu na kojima je sudjelovalo preko 400 natjecatelja.

-- Oglas ---

U finalnoj utakmici u malom nogometu „Alagići“ su nadigrali „Crniće“ sa 7:3 i tako osvojili prvo mjesto. Treće mjesto osvojila je ekipa „Donjeg čela“. Darko Kožul postigao je najviše zgoditaka, dok su Petar Stanić i Vedran Marić izabrani za najboljeg igrača, odnosno vratara malonogometnog turnira.

U muškim ekipnim sportovima prva mjesta zauzeli su: „Resnik“ u odbojci, „Zgrade“ u streetballu, te „Alagići“ u potezanju konopca, a kod žena ekipa „Neovisnih“ imala je najviše uspjeha u odbojci.

Natjecanje u streljaštvu održano je na strelištu Vaganj. Najviše glinenih golubova pogodio je Mario Marić, a u gađanju karabinom prvo mjesto osvojio je Igor Marić.
Ranko Miličević najbolji je šahist turnira, koji je održan u prostorijama teniskog centra „Ober“.

Na istom mjestu odigran je i teniski turnir, a pobjednici su: Boris Bošnjak u konkurenciji juniora, Ivica Marić u seniorskoj, koji je s Davorom Trogrlićem i osvajač prvog mjesta u konkurenciji parova.

U stolnom tenisu najbolji u juniorskoj konkurenciji bio je Leo Jurić, dok je Igor Sabljić trijumfirao u konkurenciji seniora. U atletskim disciplinama prva mjesta osvojili su Vinko Marić u utrci na 100 metara, Edin Bejtić u skoku u dalj i Edin Ramić u bacanju kugle.

Organizatori, Sportski savez općine i Udruga mladih, ocijenili su Igre veoma uspješnim i najavili još bolju organizaciju naredne godine.