FOTO Hajduk pred fantastičnim navijačima slavio u Vitezu

704

Vitez je danas u sklopu obilježavanja 70. godišnjice od osnivanja kluba odigrao prijateljsku utakmicu sa Hajdukom.

Utakmicu u Vitezu je pratio veliki broj navijača u fer i sportskoj atmosferi, a konačan rezultat na kraju je glasio 3:0 u korist splitskog kluba.

Hajduk je utakmicu otvorio u sastavu: Stipica, Lopez, Ohandza, Radošević, Kožulj, Šehić, Fomitschow, Tudor, Batarelo, Jandrek, Teklić.

S druge strane, za Vitez su od prve minute nastupili: Tirić, Brekalo, Novak, Mamić, Tipurić, Šantić, Vuković, Bojo, Peko, Đerić, Karić.

Na prvi gol se čekalo sve do 45. minute, kada je Splićane u vodstvo doveo bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvonimir Kožulj, a pri rezulatu 0:1 se ujedno i otišlo na odmor.

Bijeli su prednost udvostručili u 75. minuti. Rezervista Prtajin je pucao s 18 metara, lopta je okrznula domaćeg igrača i završila u mreži, da bi potom u 90. minuti konačan rezultat postavio Hamza.

Usput, Hajduk u Vitez nije doputovao u najjačem sastavu.

Putovanja u BiH su bili pošteđeni načeti Ante Erceg i Hugo Almeida, dok je Adrian Ismajli ostao u Splitu zbog nastupa za Hajduk II u derbiju 2. HNL protiv Solina. Zoran Nižić, Petar Bosančić i Hysen Memolla su pak okupirani reprezentativnim akcijama.

Prijateljska utakmica:

Vitez – Hajduk 0:3

jduk