Drukčiji radio danas slavi četvrti rođendan!

134

Drukčiji radio je regionalna radijska postaja čije je sjedište u Novom Travniku. Emitiramo program na hrvatskom jeziku na 95,5 MHz stereo i na internetu. S “dobro jutro, slušate Drukčiji radio” prvi put smo slušatelje pozdravili prije četiri godine, točnije 11. studenog 2013. godine. Od tada, sedam dana u tjednu, trudimo se da vas informiramo i zabavimo, te da svakodnevno budemo “drukčiji od drugih”. Cilj nam je da u ovom medijskom moru negativnosti budemo mali svjetionik optimizma i pozitive, što su naši slušatelji prepoznali te nas svakodnevno puštaju u svoje domove, automobile, radna mjesta…

Trenutno imamo šest stalno zaposlenih kao i tri vanjska suradnika. Svojim signalom pokrivamo Srednjobosanski kanton kao i dio Zeničko-dobojskog i Sarajevskog kantona. Polovicom ove godine, pored radijskog programa koji kreiramo, posvetili smo se i samoj produkciji. Stalnim usavršavanjem, i korištenjem najmodernijih software-a i profesionalne studijske opreme ostvarili smo suradnju i s drugim medijima kojima kreiramo jedinstven i prepoznatljiv audio format.

Pored radija, pratili ste nas kroz ove četiri godine i na web portalu www.drukciji.ba koji smo nedavno redizajnirali i modernizirali kako bismo olakšali našim čitateljima pristup najvažnijim informacijama. Dodajmo, od danas je aktivan i besplatni broj 080 02 02 02 za sve slušatelje koji nam se žele javiti u program sa svojim muzičkim željama ili nekim korisnim i zanimljivim informacijama.

Povodom našeg četvrtog rođendana u subotu, 11. studenog, tijekom cijelog dana iz našeg studija emitirat ćemo svirku uživo, najvjernijim slušateljima pripremili smo vrijedne poklone koje ćemo dijeliti u live programu ali i preko naše službene Facebook stranice. Očekujte još dosta iznenađenja i zanimljivih gostiju zato budite s nama u najzabavnijem danu u godini na Drukčijem radiju.

 

Dobro jutro, Snježana Žilić vas pozdravlja, 

Davor Vuković redovito se javlja,

Dragoslav Pelc uvijek se veseli, 

Kristina Kasalo sve najbolje vam želi, 

Loreno Laštro uvijek je s vama, 

I Ivana Lončarević tu je svakog dana,

zato hvala Vam što ste s nama, danima i godinama!

 

Za kraj vam poručujemo da ćemo uvijek biti tu za vas, samo jedan klik daleko. Slušajte nas, čitajte, pišite nam, javite se…