Doris Dragović raspametila krcatu zagrebačku Arenu

22

Doris Dragović održala je koncert u zagrebačkoj Areni koji mnogi nazivaju koncertom godine.

Pred krcatom Arenom Doris je izvela neke od svojih najpoznatijih hitova, a publiku je oduševila i izvedbom Oliverove pjesme “Vjeruj u ljubav”.

Pjevačica je na pozornici blistala u elegantnoj bijeloj haljini, a obožavatelji nisu prestajali pjevati uglas s njom tijekom čitavog koncerta. Na koncertu su se mogla vidjeti i brojna lica iz javnog života poput Jacquesa Houdeka i Mladena Bodaleca koji su s Doris i zapjevali.

Val oduševljenja izazvao je i Petar Grašo koji se javio putem video linka i s Doris otpjevao ‘Što je to od mene ostalo’.

Ovo je bio veliki događaj za sve nas – za moje suradnike, sve drage prijatelje koji su ove večeri bili s nama u Areni te za mene samu. Na ljubavi i podršci, i jednih i drugih, stoji moja pjesma, stoji smisao svega što radimo. Stoga je ‘hvala’ malo, ali ako dodam da svom snagom zrači iz ovog mog raspjevanog srca, možda se i provučem, rekla je Doris nakon koncerta.

Karte za ovaj koncert bile su rasprodane dva mjeseca unaprijed, a Doris je tri tjedna prije koncerta bila u karanteni.

Nastojim ostati zdrava, nastojim u ovo vrijeme virusa, viroza i gripa da mi nitko ne dođe blizu. Možete zamisliti kako izgleda moja svakodnevica, ispričala je ranije.