Donji Vakuf: 5. Sajam obrta, poduzetništva i turizma

38

Služba za gospodarstvo/privredu i financije općine Gornji Vakuf – Uskoplje obavještava sva zainteresirana poduzeća, institucije, ustanove i obrtnike da će se “5 Sajam obrta, poduzetništva i turizma KSB/SBK” i ove godine održati u Donjem Vakufu, u organizaciji općine Donji Vakuf i Općeg udruženja obrtnika – poslodavaca Donji Vakuf.

Sajam će se održati u periodu od 26. do 28 svibnja 2016 godine.

Mole se svi eventualni izlagači na ovom Sajmu, s područja općine Gornji Vakuf – Uskoplje, da se jave u nadležnu Općinsku Službu (kontakt osoba pomoćnik načelnika gosp. Nikola Milić) kako bi dogovorili svoje učešće (Općina će snositi troškove zakupa prostora na Sajmu).

Učešćem na ovom Sajmu doprinesite stvaranju pozitivne poduzetničke klime i boljeg međusobnog povezivanja kako s poslovnim partnerima iz naše zemlje tako i izvan granica BiH. Iskoristite Sajamske pogodnosti i kroz promociju Vašeg poduzeća, institucije, ustanove ili obrta razvijte pozitivan imidž i bolji status kao subjekta u društvu, stvorite povoljnije uvjete za ostvarenje većeg ugleda, radne efikasnosti, profita, bržeg razvoja, izvoza, zapošljavanja i općenito boljih uvjeta življenja.