Dijelimo 10 ulaznica za filmove: Monsters University i The Lone Ranger

22

Čestitamo! Sretni dobitnici ulaznica za projekciju filmova jesu: 

-- Oglas ---

Damir Šakalo i Tomislav Ljeti po dvije ulaznice za film Monsters University.
Ivan Ljeti, Darko Grubešić i Mario Vrhovac
po dvije ulaznice za The Lone Ranger.
U 18:30h igra Monsters Universiy, a u 21:00h The Lone Ranger. Dobitnici svoje ulaznice mogu  preuzeti prije projekcije filmova, na ulazu u Kino Novi Travnik.

Monsters University 
REŽIJA:Dan Scanlon
ULOGE: John Goodman…James P. Sullivan / ‘Sulley’ (voice), Billy Crystal…Mike Wazowski (voice), Steve Buscemi…Randall Boggs / ‘Randy’ (voice)
ŽANR: Animirani, Porodični, Komedija
TRAJANJE: 110 min
GODINA: 2013

Još otkad je bio mali monstrum, Majk Vazovski (glas mu daje Bili Kristal) je sanjao o tome da postane Strašitelj ,i vrlo dobro zna da najbolji strašitelji dolaze sa Univerziteta za Monstrume.Ali već od prvog semestra na ovom univerzitetu, Majkovi planovi će se poremetiti jer će ukrstiti puteve sa velikom „facom“ Džejmsom P. Salivanom, „Salijem“, rođenim Strašiteljem.Zbog njihovog preteranog takmičarskog duha, obojica će biti izbačeni sa elitnog programa za strašitelje.Ono što je još gore, shvatiće da će morati da rade zajedno, uz čitav dijapazon čudnih i neprilagođenih monstruma, kako bi popravili ovu situaciju.

The Lone Ranger

REŽIJA:Gore Verbinski
ULOGE: Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson…
ŽANR: Akcija, avantura, western TRAJANJE: 135 min.
GODINA: 2013

Producent Jerry Bruckheimer i reditelj Gore Verbinski, tim koji je napravio blockbuster franšizu “Pirati s Kariba”, predstavljaju nam Disney/Jerry Bruckheimer film “Usamljeni osvetnik”, uzbudljivu avanturu prožetu akcijom i humorom, u kojoj je čuveni maskirani junak oživljen na nov način. Indijanski duhovni ratnik Tonto (Johnny Depp) pripovijeda priče koje su preobrazile Johna Reida (Armie Hammer), čovjeka od zakona, u legendu pravde – vodeći publiku na divlju vožnju kroz epska iznenađenja i komično neslaganje između dvojice neobičnih junaka koji moraju naučiti da sarađuju u borbi protiv pohlepe i korupcije.