Dejan Lovren: Borim se da budem normalan! Pati mi obitelj, mala mi je u šoku…

310

Dejan Lovren prolazi teško razdoblje. Nedavno je su mu navijači redsa na društvenim mrežama zbog lošijih igara prijetili smrću, a sada su lopovi pokušali provaliti u njegov dom u Liverpoolu.

Prije toga su mu pokušali provaliti u stan u Zagrebu, bio je na suđenju u Osijeku… No, kaže da se ne predaje. – Borim se da budem normalan nakon svega! Najviše mi pati obitelj. Užasno je ovo sve, užasno. Ja sve to još nekako izdržim, ali tu je obitelj. Ovo što se dogodilo prije nekoliko dana je zaista previše, sve je otišlo k vragu!

Dok je moja obitelj bila u kući, a ja na utakmici, pokušali su ući u stan, porazbijali prozor. Mala mi je sva u šoku.. I kako sad mogu biti koncentriran na nogomet? Kako se posvetiti nogometu nakon svega ovoga što mi se događa? – rekao je Lovren za Sportske novosti.

Lovren je najavio da će doći na okupljanje reprezentacije uoči utakmica s Grčkom. – Ne, nitko me neće zaustaviti! Dolazim na okupljanje reprezentacije! Bez obzira na užase koje doživljavam, bez obzira na ozljede. Nema predaje! Neću se predati. Izbornik je bio super. Rekao sam mu da dolazim bez obzira na sve, on mi je kazao da mogu uzeti slobodne dane, ali ja sam rekao da mi ne trebaju, da se želim priključiti reprezentaciji.

Neću posustati, nitko me neće i ne može slomiti. Nitko! Želim biti s reprezentacijom – zaključio je branič Liverpoola.