Danas u Novom Travniku najbolja božićna zabava

163

PU RPNT “Drukčiji radio” i Udruga PRONT organiziraju danas Božićnu zabavu u Novom Travniku na platou ispred Sportske dvorane.

Za sve posjetitelje pripremili smo pravu blagdansku zabavu, Djed Božićnjak u 16 sati će darivati najmlađe Novotravničane, za najljepše blagdanske pjesme zadužena je zvijezda Supertalenta Matea Bošnjak i Vokalni sastav Lampoši, a tijekom cijelog dana će vladati pravi blagdanski ugođaj.

Pripremili smo i mnoštvo iznenađenja, zanimljive igre, jaslice, snimanje blagdanskih čestitki, bogat zabavni program, odličnu muziku, kuhano vino, razne slane i slatke slastice…

Cilj nam je okupiti sve Novotravničane i dijeliti zajedno radost u najveselijem dobu u godini. Cijeli događaj emitirat će se uživo na našim kanalima putem društvenih mreža, a ono što bismo posebno istaknuli je snimanje videa u kojem će svi koji nas tog dana posjete moći uputiti čestitke svojim najmilijima koji ove blagdane dočekuju daleko od svoga doma.

Danas je, također, planirana i završnica Božićnog malonogometnog turnira, a ispred Sportske dvorane svečano će biti uručene nagrade najboljima.

Istinski blagdanski ugođaj očekuje vas 23. prosinca od 15 sati, budite nam dragi gosti na prvoj Božićnoj zabavi u Novom Travniku.