Centralna.ba u četvrtfinalu Božićnog turnira u Fojnici

236

Večeras su u Fojnici odigrane četiri utakmice osmine finala 14.malonogometnog Božićnog turnira.

U prvoj utakmici osmine finala 14. Tradicionalnog malonogometnog Božićnog turnira – Fojnica 2017. susrele su se ekipe ŽAD RMM FC Kiseljak i CENTRALNA.BA Novi Travnik. Iako su slovili kao favoriti jer su pretprošle godine osvojili turnir, momčad ŽAD RMM je uvjerljivo izgubila od Novotravničana. Pojačani Baručijom i Bernardom Filipovićem, momčad CENTRALNA.BA je rezultatom 8:2 ušla u četvrtfinale gdje čeka pobjednika susreta 1001 NOĆ Fojnica-RESTORAN TRI PRIČE Sarajevo…

Druga utakmica osmine finala bila je “jednosmjerna ulica” od samog početka. PUB RIVERSIDE je rezultatom 8:1 bio bolji od momčadi CAFFEMATIC-a i izborio plasman u četvrtfinale. Tu čeka pobjednika susreta BOJOMETAL i BOREAS&EKOSTAN.

U trećoj utakmici sastale su se momčadi ŠUMAŠPED Fojnica i AMB STOCKHOLM. U tvrdoj i do samog kraja neizvjesnoj utakmici, zasluženu pobjedu odnose dečki iz ŠUMAŠPED-a. U trenucima kad se ‘lomio’ rezultat presudila je kvaliteta igre ‘jedan na jedan’ Erdina Ramića i vrhunske obrane vratara Almina Merdžanića. Rezultat na kraju 4:2 i prolaz u četvrtinu finala ŠUMAŠPEDA. Tamo ih čeka pobjednik susreta MNK DIA BIH i BEER BAR Busovača.