Busovka Tea Marić odbila sudjelovanje na završnici X-FACTOR-a Adria

49

Svima nam poznata Busovačaka glazbena nada, Tea Marić, jučer je dobila poziv za sudjelovanje na završnici Talent Show-a X Factor Adria.

Podsjetimo, na nedavnoj završnoj audiciji Tea je ispala u borbi za Top 24. Međutim, Tea je jučer dobila poziv od članice žirija, Kristine Kovač, koja je Tei rekla da joj je jako žao što je ispala, a uz to je istaknula da je Tea izuzetan vokal i da bi zbog toga voljela da se Tea vrati u Beograd kako bi nastavila daljnje takmičenje u najužem, odnosno finalnom krugu.

Povodom navedene vijesti, redakcija www.centralna.ba portala obavila je s razgovor s Teinom mamom, Ankicom Marić, koja nam je prenijela da je Tea odbila daljnji nastup u talent show-u X Factor Adria.

Razlozi odustajanja su prvenstveno financijski, a potom i škola, budući da je Tea učenica drugog razreda Opće gimnazije u Busovači. Da je Tea prihvatila poziv, morala bi provesti mnoštvo dana u Beogradu, a to iziskuje velika novčana sredstva, izostanke u školi i sl.

Ovom prilikom gospođa Ankica se zahvaljuje sponzorima koji su Tei pomogli pri nastupu na X-Factoru, a to su: Općina Busovača, JKP Komunalac d.o.o. Busovača , EZ d.o.o. Kaćuni, Buba Commerc Vitez te navijačka skupina “Torcida Busovača”.

Također, redakcija www.centralna.ba portala Tei želi sve najbolje u daljnjem napredovanju i afirmiranju u glazbenom svijetu Bosne i Hercegovine i regije! (Biti u samom vrhu među 10 000 prijavljenih kandidata je jako velika stvar). Sretno Tea! 🙂