- oglas -

BILE SU NAJBOLJE PRIJATELJICE: Djevojčica je ubijena s 32 uboda nožem, cijeli grad je u šoku

Pročitajte i ovo

Sigurno putovanje iz snova uz pravu turističku agenciju “Hari turizam”

Daleka putovanja, najzanimljivija odredišta, svi kontinenti, s agencijom "Hari turizam" dostupan vam je cijeli svijet. "Hari Turizam" je turistička agencija...

TRAVNIK: Dani otvorenih vrata u GS TMT 2023

Dani otvorenih vrata u GS TMT 2023.   GS – Tvornica mašina Travnik d.o.o, otvorit će svoja vrata budućim srednjoškolcima i studentima,...

Sastanak načelnika Stjepana Duje i Saliha Zukića glavnog imama Medžlisa IZ Novi Travnik

Potpora Ramazanskom programu u Novom Travniku... U povodu početka mjeseca Ramazana danas su u zgradi Općine Novi Travnik održali sastanak...
- Advertisement -

Luise (12) Freundenberga u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji ubijena je s 32 uboda nožem. Ubile su je njezine kolegice iz razreda (12,13), a jedna od njih, (13-godišnjakinja), bila joj je najbolja prijateljica, javljaju njemački mediji koji prate slučaj.

- Advertisement -

Navodno je razlog ubojstva osveta zbog svađe na platformi TikTok. Njemački mediji pišu kako je Luise doživjela mobbing, a onda je ubijena.

Cijeli Freudenberg u kojem živi oko 18.000 stanovnika je u šoku. Nitko ne bi pomislio da se ovako stravičan zločin može dogoditi usred tog inače mirnog gradića.

-Djevojčica od samo 12 godina izbodena je i ostavljena na biciklističkoj stazi. Riječ je o Luise, učenici koja se igrala sa svojom prijateljicom na ulici nedugo prije smrti , kaže jedan stanovnik grada koji poznaje obitelj ubijene djevojčice, ali i obitelji djevojčica koje su je ubile.

– One su zapravo sve radile zajedno, bilo rolanje, vožnju biciklom, sve. Nedavno su se igrale ovdje, bile su sretne, rekao je muškarac za njemački RTL.

Prema informacijama RTL-a, Luise je izbodena 32 puta.

Djevojčica ubila najbolju prijateljicu pa hladno lagala njezinim roditeljima

Okrutno krvavo ubojstvo dogodilo se u šumi. Prema pisanju Focusa, Luise je prenoćila kod svoje 13-godišnje najbolje prijateljice. Sutradan je došla 12-godišnjakinja, a djevojčice su zajedno otišle u šumu gdje su ubile 12-godišnjakinju.

Nakon zločina, dvije djevojčice su otišle kući. Starija djevojčica je nazvala Luisine roditelje i rekla kako je zabrinuta za Luise. Tad je pokušala sa svog mobitela nazvati Luise. Djevojčica je zabrinutim roditeljima hladno lagala, piše Focus.

Navodno je na društvenim mrežama podijelila i vijest o potrazi za Luise, iako je već vrlo dobro znala da je Luise mrtva, ali za to potvrde od policije još nema.

U slučaju ubijene dvanaestogodišnje Luise, Državni ured za skrb o mladima Sjeverne Rajne-Vestfalije nema spremnu proceduru za postupanje s počiniteljicama.

– Nikada nije bilo ovakvog slučaja i prema tome nemamo standardnu ​​proceduru za to, rekao je glasnogovornik vlasti u srijedu u Kölnu.

Kako bi zaštitili maloljetne počiniteljice koje još nemaju dovoljno godina da bi kazneno odgovarale, policija otkriva samo mali broj informacija.

Ali jedno je sigurno: djeca su sada oduzeta iz svojih obitelji i pod nadzorom su ureda za mlade.

Njemački RTL je doznao kako je zapravo svađa na platformi društvenih medija TikTok bila razlog zločina.

– Sada, nakon Luiseine smrti i same počiniteljice dobivaju ​​prijetnje na platformi, izvijestio je RTL-ov reporter Jürgen Weichert.

Korisnici ostavljaju komentare poput: “Bila ti je najbolja prijateljica. Kako si mogla?” i “Čudovište!”

U školi vlada tuga

U školi ubijene 12-godišnje Luise u Freudenbergu nastava bi se prema rasporedu trebala postupno vraćati ovoga četvrtka. Učenici i profesori prethodno su tri dana razgovarali o tome što se dogodilo.

– Ovaj proces je daleko od završetka, rekao je glasnogovornik odgovorne vlade okruga Arnsberg, Christoph Söbbeler.

U školi i dalje rade psiholozi i stručnjaci. Vodili su razgovore s djecom piše Fenix-magazin

 

Najnovije vijesti

Sigurno putovanje iz snova uz pravu turističku agenciju “Hari turizam”

Daleka putovanja, najzanimljivija odredišta, svi kontinenti, s agencijom "Hari turizam" dostupan vam je cijeli svijet. "Hari Turizam" je turistička agencija...

TRAVNIK: Dani otvorenih vrata u GS TMT 2023

Dani otvorenih vrata u GS TMT 2023.   GS – Tvornica mašina Travnik d.o.o, otvorit će svoja vrata budućim srednjoškolcima i studentima, njihovim roditeljima i nastavnicima, i...

Sastanak načelnika Stjepana Duje i Saliha Zukića glavnog imama Medžlisa IZ Novi Travnik

Potpora Ramazanskom programu u Novom Travniku... U povodu početka mjeseca Ramazana danas su u zgradi Općine Novi Travnik održali sastanak načelnik Stjepan Dujo i Salih...

Ana se u kafiću našla sa Zarom, muževom ljubavnicom. No, pojavila se i treća osoba

Ljubavni trokut, nevjerni supružnici i burna rasprava završili su fizičkim napadom i intervencijom policije na terasi kafića. Bizaran slučaj dogodio se još lani u travnju...

Nizozemska vlada još jedna u nizu koja je zabranila korištenje TikToka na službenim telefonima

Državnim službenicima u Nizozemskoj uskoro više neće biti dozvoljeno da koriste kinesku aplikaciju TikTok na svojim službenim telefonima, priopćilo je u utorak nizozemsko ministarstvo...

Povezane vijesti