Najuspješniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić objavio je na svom Facebook profilu snimku s 2-godišnjim sinom i raznježio brojne obožavatelje.

Naime, na snimci tata i maleni Leon zajedno skijaju niz padinu, a dječak već sada djeluje jako spretno na skijama, piše miss7.

S obzirom na to da Leon ima tek dvije i pol godine i skija bez ičije pomoći, možemo naslutiti da je tata Ivica dobio svog nasljednika u ovom sportu. Da jabuka ne pada daleko od stabla zaključili su i brojni obožvatelji koji nisu skrivali oduševljenje dječakovim skijaškim sposobnostima:

“Jabuka ne pada daleko od stabla!! A još ima i provjerenog učitelja!”, “Bravo… Zvijezda je rođena – jer tko tako sigurno skija s 2,5 godine i usput čavrlja osim pravih zaljubljenika u zimske radosti?!”, “Divno…zar može bolje, vrhunski sportaš vrhunski trener! Osigurani smo za skijašku generaciju koja slijedi.”, samo su neki od komentara ispod videa.

Video je postao pravi hit na društvenim mrežama. Tome u prilog ide podatak da je pregledan više od 30 tisuća puta, a “zaradio” je preko četiri tisuće lajkova.