Australska košarkaška reprezentativka u posjeti KK Kiseljak

35

Svojom igrom i brojem zgoditaka, reprezentativka australske reprezentacije ženskog košarkaškoga kluba, istaknula se Marianna Tolo, koja je po roditeljima rodom iz Kreševa i Viteza.

-- Oglas ---

Kako je u kratkom posjetu središnjoj bosni, Marianna je posjetila Kiseljak, odnosno KK Kiseljak, gledajući trening mladih kiseljačkih snaga, motivirajući ih dodatno jer se uz puno truda i rada može doći do velikog uspjeha, poručila je Tolo.

Marianna je okupljenim djevojčicama i dječacima pokazala svoju brončanu medalju, koju je nedavno osvojila na svjetskom prvenstvu košarke za žene u Turskoj, gdje je sa svojom australskom reprezentacijom pobijedila ekipu Turske, osvojivši treće mjesto.

Inače, Marianna igra za Francuski ženski klub. Osim što ih je dodatno motivirala, pokazala je i neke od svojih košrakaških tehnika te mladima poručila da puno treniraju i vjeruju u svoj uspjeh.
KK Kiseljak trenutno igra središnju kantonalnu ligu u četiri selekcije, svoj ljubav prema sportu, košarci prenosi na veći broj djevojčica i dječaka.