ANA BAVRKA ‘RUŠI’ INSTAGRAM: HAYATOVU VODITELJICU PRATI CIJELI REGION,

895

Ana Bavrka, najljepša bh. ljepotica, osim što naprosto svojom ljepotom očarava gledaoce Hayat TV-a, jedna je od rijetkih koja ima najviše pratilaca na Instagramu. Anina ljepota ni muškarce ni žene ne ostavlja ravnodušnim. 

Sve je više poznatih koji je prate na Instagramu, među njima dosta i glumica, pjevačica i drugih javnih ličnosti iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske… Jedna od onih koja nije odoljela Aninoj ljepoti je i Jadranka Barjaktarević, pjevačica iz Crne Gore. I Jadranka pomno prati Anu i ne štedi svoje lajkove.

Jedna od onih fotografija koje su posebno dojmile i Jadranku, kao i na hilajde drugih, je ona koju je Bavrka “zakačila” prošlog petka prije ZMBT. Ana je tog dana zasigurno unijela vedrinu u život onima koji su vidjeli fotografiju koja odiše ljepotom. Pohvalila i novim trepuškama koje nose njeno ime.

Stalno u pokretu, uvijek radi. Hiljade je onih koji je prate na društvenim mrežama, a u programu Hayat TV-a je viđamo u brojnim sadržajima.

-Show na Hayatu je jedan od razloga zašto sam u žiži interesovanja. Trudimo se da taj jedinstveni muzički show u Bosni i Hercegovini dovedemo na malo viši nivo. Ono što mogu reći je da imamo sjajne kandidate, gledajte nas svakog petka – pozvala je Ana.

Zbog brojnih obaveza ne može tako često koliko bi željela biti u svom rodnom Mostaru.

– Zbog toga što mnoge dolazim tako često u Mostar u posljednje vrijeme. Voljela bih da mogu češće, mnogo mi nedostaje Mostar – kazala je Ana.

(Amir Saletović/Hayat/Foto: Instagram)