10 godina prijateljstva između Kiseljaka i Zaprešića

25

Izaslanstvo Općine Kiseljak, predvođeno načelnikom Mladenom Mišurićem Ramljakom boravilo je u Zaprešiću na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, uoči 19. rođendana Grada Zaprešića.

-- Oglas ---

Brojne goste pozdravio je gradonačelnik Željko Turk. Na sjednici su uručena i javna priznanja svima onima koji su doprinijeli razvoju grada, kao i promociji Zaprešića u zemlji i svijetu. Među poveljama našla se i općina Kiseljak, koja je dobila priznanje za 10 godina prijateljstva i razvoja međugradske suradnje.

Općina Kiseljak i Grad Zaprešić povelju o prijateljstvu potpisali su 2004. godine. ”Prijatelje iz Bosne i Hercegovine veseli svaki napredak našega grada, tako i mi svoje zadovoljstvo iskazujemo prema napretku općine Kiseljak, koja je pod odličnim vodstvom načelnika Mladena Mišurića Ramljaka, koji unatoč teškoj krizi u svoj grad ulaže u razvoj infrastrukture”, kazao je gradonačelnik Željko Turk.

Inače, ”Dani grada Zaprešiča – Dani Jelačića, održavaju se 04.10. do 19.10. 2014.godine. Općina Kiseljak pored Zaprešića njeguje prijateljstvo i sa gradom Kaštela.