Nogometaši Zrinjskog pobjedom nad posljednjoplasiranim Vitezom, ponovno su zasjeli na prvo mjesto (barem dok Široki Brijeg i Željezničar ne odigraju svoj međusobni susret).

Momčad Blaža Sliškovića slavila je u 17. kolu Premijer lige BiH na Stadionu pod Bijelim Brijegom rezultatom 3:0.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo previše uzbudljivosti na nakvašenom travnjaku, no zato su se Ultrasi pobrinuli da podignu atmosferu na tribinama.

Prvih šest minuta navijači u Mostaru su proveli u tišinu odajući počast preminulom generalu Slobodanu Praljku i polako su podizali transparente na kojima je pisalo što misle o presudi haškog suda.

Nakon što su podigli ta četiri transparenta, na red je došao i transparent s natpisom: “Generale, počivaj u miru!”, te su Ultrasi počeli s glasnim skandiranjem “Slobodan Praljak”.

U drugom poluvremenu bude se i nogometaši Zrinjskog koji u 55. minuti preko Handžića dolaze do vodstva. Dvadeset minuta kasnije Barišić otklanja sumnje u pobjednika, da bi Todorović u posljednjoj minuti postavio i konačan rezultat 3:0.

Ovom pobjedom Zrinjski je zasjeo na vrh s 37 bodova, dva više od Širokog Brijega i Željezničara koji sutra igraju svoj međusobni susret.

U sljedećem kolu, posljednjem ove godine, Zrinjski ide u Zenicu kod Čelika.