U okviru 10. kola A1 košarkaške lige HB seniori HOKK “Vitez” ostvarili su visoku pobjedu.

U Gradskoj Sportskoj Dvorani bili su bolji od posljednje plasirane ekipe prvenstvene ljestvice KK “Rama” rezultatom 98 – 47. Od samog početka naši košarkaši nametnuli su visok tempo igre te iz minute u minutu povećavali prednost. Visok nivo obrane, jaka tranzicija te veliki broj raspoloženih igrača vodili su naš tim do konačnih + 51.

Najviše se istakao Adi Bambur koji je ostvario triple – double učinak postigavši 11 poena, te pritom dodavši i 11 asistencija, te 10 skokova. Najučinkovitiji strijelci bili su Željko Palavra sa 26 poena (7 asistencija) i Marijo Blaškan sa 20 poena. Pod košem su skakački dominirali Toni Jurčević (12 poena, 10 skokova) i Berin Gudić (11 poena, 8 skokova), dok se Nebojša Maksimović viteškoj publici predstavio sa 2 poena i 8 asistencija.

Ostali strijelci u našem timu bili su Mlakić sa 10, Frljić 5, te Ivanković i Zoran Palavra sa po 1 poen. Bolji od ostalih u ekipi Rame bio je Radoš sa 14 postignutih poena.

Sljedeće kolo naši seniori gostuju u Mostaru kod ekipe “Studenta” što će biti veliki derbi jer ekipa “Studenta” je jedna od 3 glavna favorita za ulazak u viši rang.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori