VIDEO: Senad Hadžifejzović o posjeti Morgana Freemana BiH

0
33

Senad Hadžifejzović, najpoznatiji bh. novinar i vlasnik FACE TV, otkrio je razloge posjete glumca Morgana Freemana i njegove višečlane ekipe Bosni i Hercegovini.

Oni su u BiH stigli početkom ove sedmice gdje su snimani kadrovi za potrebe serijala „Priča o nama“, piše Patria. Osim u Sarajevu, ekipa je boravila i u Srebrenici u Potočarima.

Kako je kazao Hadžifejzović, serijal „Priča o nama“ (The Story of Us) imat će šest epizoda, a od oktobra će se prikazivati na kanalu Nacionalne geografije. Jedna od tih šest priča je i o BiH.

“To je priča o meni, sa mnom, ali mnogo važnije svjetski i historijski važno veličanstveno priča o nama, našoj zemlji. Nije to obična priča. Teško je uopće prepričati temu koju su snimali. Bio je ovo veliki korak za jednog bosanskog novinara, ali najveći korak naprijed za našu zemlju”, kazao je Hadžifejzović.

Ekskluzivni intervju sa Morganom Freemanom koji će 1. juna napuniti 80 godina bit će prikazan na FACE TV 2. juna. Intervju je snimljen u Potočarima u Srebrenici gdje je sniman dio filma „Priča o nama“.

Odgovori