Turistička zajednica SBK/KSB zahvaljuje se svim sudionicima koji su uz Turističku zajednicu uzeli učešće u organizaciji najboljeg otvaranja zimske turističke sezone u Bosni i Hercegovini.

Na osnovu prikupljenih podataka svih aktera SKI OPENINGA SBK/KSB 2015/2016 koji se proteklog vikenda održavao na Vlašiću, možemo izraziti zadovoljstvo organizacijom ali prvenstveno posjetom turista iz cijele Bosne i Hercegovine ali i inozemstva jer je Vlašić definitivno bio najposjećeniji planinski centar u Bosni i Hercegovini koji je u dane vikenda posjetilo prema još neslužbenim informacijama oko 10 000 posjetitelja. Da bi se ukupan ambijent otvaranja zimske sezone upotpunio zaslužna su poduzeća koja gospodare vertikalnim transportom na Vlašiću, a koja su i pored nepovoljnih vremenskih uvjeta vrijedno radila i uspjela osigurati mogućnost skijanja za sve posjetitelje.

Uspješno su provedene i dnevne aktivnosti gastro takmičenja „GRAHIJADA 2015“, a zabilježena je velika posjeta gostiju i na kazališnoj predstavi za najmlađe „Pepeljuga“ u izvedbi glumaca HAK Travnik gdje su podijeljeni besplatni paketići uz Djeda mraza te je također uspješno realiziran projekt „Igre bez granica“. Svečanom otvaranju zimske turističke sezone prisustvovao je do sada najveći broj sudionika i posjetitelja uz predstavnike kulturnog, društvenog i političkog života iz cijele Federacije BiH.

Sam projekt turističko-zabavne manifestacije „Šankanje“ u organizaciji naših partnera turističke agencije „Solazur & Buenavista“ ove godine oborio je sve rekorde, uzimajući u obzir posječenost, kvalitetu programa (zabavni program uz regionalne pjevačke zvijezde Jelenu Rozgu i Halida Bešlića) ali i medijsku pokrivenost. Prema informacijama sezonske ambulante, može se slobodno reći da su djelatnici JU Dom zdravlja Travnik bili „bez posla“ uz manji broj lakših intervencija. Da sve protekne kako treba i bez incidenata zaslužno je Ministarstvo unutarnjih poslova SBK/KSB i PU Travnik čiji veliki napori i zalaganje nisu ostali neprimijećeni tijekom osiguranja cijele manifestacije a na odobravanje svih sudionika i posjetitelja.

Veliku ulogu u promociji i podršci ovoj manifestaciji imali su i domaći mediji koji su putem svojih kanala informiranja značajno doprinijeli promidžbi i popularizaciji planina u Središnjoj Bosni.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

 

Odgovori