Zima ima svoje čari, netko je voli više netko manje.

Kada su u pitanju zimski sportovi mnogi jedva dočekaju skijanje, turno skijanje, pješačenje po dubokom snijegu, ali ima i onih koji snježne staze iskorištavaju za, nećete vjerovati, biciklizam. Ovakve priče obično dolaze sa zapada, gledamo ih na nekom od stranih TV kanala, na YouTube-u i nerijetko ostanemo u nevjerici. Ovaj put priču donosimo iz Kreševa gdje na snježnom pokrivaču nije neobično vidjeti dvotočkaše.

U kasnu jesen biciklisti mahom pripremaju svoje bicikle za „zimski san“, ali ovi interesantni članovi BBK Kreševo samo nabace zimsku opremu i kako kažu avantura tek počinje.

Ovi biciklisti temperaturama i do -10 C voze i po nekoliko kilometara dnevno, a stalni su gosti i na planini Lopati i Planinarskom domu na 1324 mNv. Proteklog vikenda visina snijega prelazila je 100 cm na ovoj planini no ni to ih nije spriječilo.

Ova ekipa još je jedan dokaz da se i kod nas može uživati, voziti, zabavljati, a kako najavljuju već bi u narednim sezonama mogli bi očekivati biciklističke staze u Kreševu koje će biti otvorene 12 mjeseci u godini.

Izvor: Prepustise.com

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori