KONJIC – Međunarodni Triatlon Kup “Kulin ban” na Boračkom jezeru, inače 14. po redu, održat će se od 08-10. rujna.

Organizator je Triatlon asocijacija u BiH, koja je punopravna članica Olimpijskog komiteta BiH, Svjetske Triatlon asocijacije i Europske Triatlon Unije, u suradnji sa Eko selom „Boračko jezero“.

Glavna utrka u disciplini „SPRINT TRIATLON” održat će se 9. rujna 2017. godine, s početkom u 14 sati na Boračkom jezeru. Disciplina „SPRINT TRIATLON” sastoji se od tri sprint distance naizmjenično: plivanje 750 metara, vožnja bicikla 20 km i trčanje 5 km.

Kao jedan od najmlađih olimpijskih sportova, triatlon ima tendenciju rasta popularnosti u svijetu i sve veći broj pristalica i članova Triatlon asocijacije i klubova po cijeloj BiH.

Ta spektakularnost može se pripisati činjenici da je triatlon sport za ljude svih dobnih skupina, svih razina sportske pripremljenosti, ne poznaje spolne granice i uključuje ljude iz svih razina društva. Triatlon je uistinu za svakoga i nudi jako puno za sve one koji se odluče pokrenuti i promijeniti svoj način života.

Na natjecanju se očekuje sudjelovanje preko 200 natjecatelja, predstavnika BiH, Mađarske, Srbije, Austrije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore uz veliki broj gledatelja iz cijele BiH.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije