Treća pobjeda u nizu za MNK BILJ-MAR iz Nove Bile ovaj put na domaćem terenu u Vitezu protiv ekipe MNK VEGA MIX iz Živinica.

U nedjelju 08.12.2013. god s početkom u 18.00 sati je u okviru IV. kola I. FUTSAL lige FBiH u Gradskoj dvorani u Vitezu odigrana utakmica između ekipa MNK BILJ-MAR iz Nove Bile i MNK VEGA MIX Živinice, utakmica je odigrana pred oko 50-ak gledatelja koji s uživali u potezima obje ekipe.

Slavila je domaća ekipa MNK BILJ-MAR iz Nove Bile rezultatom 7-5 poluvrijeme 1-1.
Rano vodstvo domaće ekipe slutilo je na pobjedu domaćina s pola snage i velikom razlikom, međutim gosti iz Živinica se vraćaju u igru 5 minuta predkraj prvog poluvremena i odmah na početku drugog preokrecu rezultat.

MNK BILJ-MAR se u istoj minuti vracaju rezultat na početak i ulaskom trenera domaće ekipe Davora Valjana prave veliki preokret u igri na koju su slabo odgovorili gosti i domaći odlaze na 5-2 štoj je teško bilo uhvatiti za gostujuću ekipu, međutim gosti dolaze do jedan gol zaostatka 6-5 u posljednjoj minuti susreta ali iskustvo je na kraju presudilo za domaću ekipu koja je zadržala rezultat i u posljednjoj sekundi postižu pogodak za konačnih 7-5.

Golove za MNK BILJ-MAR Nova Bila su postigli:
Božo Klarić
2x Valentino Gavrić
Davor Valjan
Bernard Filipović
Dragan Poplašen
Anto Kajić
Igrač utakmice: Trener i igrač MNK BILJ-MAR-a – Davor Valjan

MNK BILJ-MAR Nova Bila:
“Ovo nam je u nama drugoj sezoni natjecanja u FUTSAL ligi FBiH bila najneizvjesnija utakmica na domaćem terenu.  Ovim putem se zahvaljujemo gostujućoj ekipi MNK VEGA MIX iz Živinica na FER I korektnoj utakmici.”

Sljedeću utakmicu posljednjeg jesenskog djela prvenstva u okviru  V. kola 14.12.2013. MNK BILJ-MAR Nova Bila je gost ekipi MNK BUBAMARA iz Cazina.

Odgovori