Ovih dana završeno je tiskanje knjige Mihaela Pejaka pod naslovom Ljubav jedne majke – Kako sam pobijedio rak.

Knjiga je, kako autor kaže u predgovoru, namijenjena oboljelima, njihovim roditeljima, djeci i bližnjima, ali i svim drugim ljudima, jer se bolest može dogoditi svakome, ma koliko pazio i trudio se da mu se ne desi. Autor je opisao svoja iskustva obolijevanja, borbe s bolešću, ozdravljanja i nastavka života. Nakon što je u dugom i teškom periodu liječenja dvaput prebolio rak, suočio se s komom, kliničkom smrću, srčanim i moždanim udarima te epilepsijom, život je, kaže, počeo gledati potpuno drugim očima.

Nevesela, ali vrlo poučna priča započinje smrću autorovog oca Ive, da bi, pet mjeseci kasnije, i sam autor obolio od opake bolesti. Slijedilo je suočavanje sa stvarnošću, nevjerica bližnjih, a onda traženje pomoći, u spektru od svećenika i hodža, preko raznih šarlatana, pa do bolnica u Sarajevu i Ljubljani. U knjizi su opisani mnogi teški trenuci, uključujući i situaciju kad je autor bio otpisan od strane službene medicine, pa mu je čak bilo kupljeno i ukopno odijelo, ali i borba za život te brojni svijetli primjeri ljudi koji su bili spremni pomoći.

Knjiga je tiskana u 500 primjeraka, a zasad se može nabaviti kod autora. Uskoro će uslijediti i promocija knjige u Kreševu.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori