Nakon što je redakciji portala Dnevni avaz jučer prijavljen nestanak 15-godišnje Armine Kovač iz Donjeg Vakufa, brojni prijatelji i poznanici ove srednjoškolke započeli su akciju prikupljanja informacija koji će pomoći njenoj obitelji i ubrzati proceduru pronalaska.

Pripadnici policijske stanice Donji Vakuf, kojima je jučer prijavljen ovaj slučaj, počeli su pretraživati naselje Kutanja, odakle je inače Amira, kao i ostale dijelove grada. Policija pretražuje i riječno korito Vrbasa jer, prema njihovim navodima, postoji mogućnost da je Amira stradala.

Prema informacijama koje je Radio Donji Vakuf dobio iz Policijske stanice Donji Vakuf, danas su u blizini Janjevog mosta pronađene stvari za koje se pretpostavlja da su od nestale petnaestogodišnje Armine Kovač.

Djevojka još uvijek nije pronađena, a policijski službenici trenutno pretražuju obale i korito rijeke Vrbas. Podsjećamo, Armina je nestala u subotu navečer kada je sa prijateljicama izašla u grad, nakon čega se više nije pojavila kući.

Posljednji put je viđena u subotu, 30. ožujka, između 22 i 23 sata u gradu. Djevojka je na sebi imala bijelu jaknu i farmerice.

Za sve eventualne informacije o nestaloj djevojci obratiti se možete policijskoj stanici ili obitelji na broj telefona 063 440 329.

Odgovori