Nogometaši NK Viteza nalaze se na zasluženoj pauzi nakon što su prvi dio sezone završili na 10. poziciji BHT Premijer lige BiH s 23 osvojena boda. Jedan od standardnih prvotimaca bio je i mladi Josip Šantić.

Za našu oficijelnu stranicu govorio je o svom viđenju prvog dijela sezone, kao i o očekivanjima u nastavku prvenstva.

Imali smo jako loš ulazak u sezonu, tri poraza u prva tri kola, mnogo novih igrača u ekipi, trebalo je neko vrijeme da stvari legnu na svoje mjesto. Dolazak novog trenera donio je mnogo pozitivnih stvari, krenuli su rezultati i vratila se vjera u ekipu. Istina, bilo je dosta oscilacija u našim igrama, ali sve u svemu mislim da možemo biti zadovoljni mjestom na tabeli i brojem osvojenih bodova“, rekao je Šantić i dodao:

U nastavak prvenstva ulazimo samo s jednim ciljem, a to je naravno ostanak u društvu najboljih. Prvi dio sezone nam daje i više nego realne šanse da to i ostvarimo. Svjesni smo da tek u drugom dijelu sezone počinje prava borba i da će biti vrlo teško, ali spremni smo za te izazove.

Ove sezone čak 6 klubova ispada iz društva najboljih.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Da, ova sezona je specifična po tome. Mislim da su neke ekipe odavno izgubile šansu za ostanak iako nikoga ne treba otpisivati. Kao što sam već rekao, mi smo u dobroj situaciji, 4 boda smo ispred svih tih konkurenata, a i ovih par ekipa ispred nas nemaju neku značajnu prednost. Kada tome pridodamo i skraćeni dio druge polusezone sigurno da će biti i više nego zanimljivo. Ali vjerujem u uspjeh i ostanak NK Viteza i mogu obećati želju, borbenost i zalaganje sve do kraja sezone“, rekao je na kraju razgovora ofanzivac Vitežana, Josip Šantić.

 

Odgovori