Pokazao je ambiciju i pobjednički mentalitet. On voli Everton i jako se želio vratiti. Ima 31 godinu i ne sumnjam u njegove kvalitete, kaže Koeman

Wayne Rooney vratio se u svoj dječački klub Everton nakon 13 godina u Manchester Unitedu.

Nakon što je Romelu Lukaku za 75 milijuna eura otišao u drugom smjeru, Rooney (31) je zgotovio prelazak u Everton.

Engleski je napadač napustio Goodison Park 2004. za 25.6 milijuna funti, a vraća se za navodnih deset milijuna funti.

Prije Rooneya, Ronald Koeman momčad je pojačao skupim igračima poput Jordana Pickforda, Micheala Keanea, Davyja Klaassena i Sandra Ramireza.

 

Wayne Rooney Everton GFX

Rooney je bio kapetan Uniteda, naosvajao se trofeja na Old Traffordu, a prošle je sezone izgubio mjesto u Mourinhovoj momčadi.

“Pokazao je ambiciju i pobjednički mentalitet i drago nam je da se vratio. On voli Everton i jako se želio vratiti. Ima 31 godinu i ne sumnjam u njegove kvalitete”, rekao je Koeman.

“Doista osjećam da klub ide u pravom smjeru, dovodi prave igrače i osvojiti neki trofej bio bi vrh. Sjajan je osjećaj vratiti se, jako sam uzbuđen, jedva čekam da upoznam sve i zaigram”, rekao je Rooney za klupsku stranicu.

“Već vidim kako će mi prva utakmica biti emotivna i radujem se. Nisam se vratio samo zato što je to klub za koji navijam, u kojem sam igrao, nego zato što osjećam da možemo uspjeti.”

“Znam da će na meni biti pritisak, ali spreman sam. Još se i novi stadion gradi… doista je dobro vrijeme biti igrač i navijač Evertona!”

“A ionako već godinama govorim da ukoliko napustim Manchester United, mogu otići samo u Everton, ni jedan drugi premijerligaški klub. I otkako se Everton javio da je zainteresiran, rekao sam menadžeru neka ode k njima i dogovori se.”

Odgovori