Sutra se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima, koja se ponegdje može zadržati i veći dio prije podneva. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura od -5 do 2, na jugu do 7, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu do 15 stupnjeva.
U Srajevu u jutarnjim satima moguća je magla, a tokom dana sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko -3, a najviša dnevna oko 5 stupnjeva.

U subotu, 14.12.2013., U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, a tokom dana u većem djelu zemlje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i uglavnom u cijeloj zemlji toplije. Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu do 10, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 stupnjeva.

U nedjelju,. 15.12.2013., U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, a tokom dana u većem djelu zemlje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i uglavnom u cijeloj zemlji toplije. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 10, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 16 stupnjeva.

Odgovori