Danas u Hercegovini, zapadnom dijelu Bosne i u Krajini pretežno vedro.

U ostalim područjima Bosne prijepodne pretežno oblačno vrijeme, po kotlinama sa maglom. U drugoj polovini dana sunčanije. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 6 °C, na jugu Hercegovine od 7 do 11 °C.

U subotu, 30.11.2013 u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama sa maglom prijepodne. Poslijepodne se očekuje naoblačenje sa juga. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između – 8 i – 3 °C, na jugu Hercegovine od 0 do 5 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 1 i 6 °C, na jugu Hercegovine od 8 do 12 °C.

U nedjelju, 1.12.2013, u Bosni i Hercegovini oblačno. Na jugu Hercegovine će padati kiša, u ostalim područjima snijeg i susnježica. Najmanje padavina u sjevernim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera, na jugu Hercegovine umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 6 i – 1 °C, na jugu Hercegovine od 2 do 6 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između – 1 i 4 °C, na jugu Hercegovine od 5 do 9 °C.

Odgovori