Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara boravi danas u službenoj posjeti Općini Gornji Vakuf – Uskoplje.

Prilikom posjete sudjelovao je Svečanoj sjednici Općinskog vijeća u povodu obilježavanja Dana općine Gornji Vakuf – Uskoplje.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Gornji Vakuf – Uskoplje u svom je obraćanju predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara čestitao Dan općine, prvenstveno općinskom načelniku i predsjedatelju općinskog vijeća te njihovim suradnicima i svim žiteljima ove općine koji svakodnevno nastoje osigurati bolje uvjete za život u ovom kraju.

“Uz čestitku za dan općine i želju za još više uspješnih projekata na dobrobit svih stanovnika općine Gornji Vakuf – Uskoplje. Uspješna suradnja u općini na realiziranju projekata je primjer za sve razine vlasti bez uskostranačkih interesa i uz suradnju s višim razinama vlasti može osigurati bolju budućnost za sve, a na tom planu su otvorena vrata Federacije BiH. Ovo pokazuje i naše brojno izaslanstvo danas na Danu općine.” poručio je Predsjednik Federacije BiH.

U sklopu službene posjete, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sudjelovaoje danas i potpisivanju Ugovora o dodjeli sredstava za sufinanciranje utopljavanja zgrade Doma zdravlja općine Gornji Vakuf – Uskoplje.

Ovim Ugovorom Domu zdravlja općine Gornji Vakuf – Uskoplje iz proračunskih sredstava Federacije BiH dodjeljuje se 40.000 KM kao dio Projekta utopljavanja zgrada radi uštede energije.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Ugovor su potpisali federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić i općinski načelnik Sead Čaušević.

Nakon potpisivanja ugovora, upriličen je obilazak Doma zdravlja općine Gornji Vakuf – Uskoplje, gdje su predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić razgovarali s direktorom Ejubom Zukićem i osobljem Doma zdravlja o kvaliteti i uvjetima rada u ovoj ustanovi.

Istaknuto je da Dom zdravlja radi dobro i posluje pozitivno što je izuzetan primjer dobrog upravljanja javnom ustanovom ovakvog tipa. U prilog ovoj tvrdnji naveli su otvaranje centra za srce u kojem je pacijentima omogućena ergometrija, što je izuzetna prednost za pacijente ove i susjednih općina.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije