Tradicionalni Božićno-novogodišnji prijam Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Županije Središnja Bosna održan je sinoć 28. prosinca 2015 godine u Vitezu.
Uz predsjednika Županijskog odbora i ministra u Vladi ŽSB Nikole Grubešića, domaćini domjenka bili su i predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina te ministri u Vladi ŽSB imenovani na prijedlog HDZ BIH Katica Čerkez, Feliks Vidović, Jozo Budeš i Zoran Marković.

U svom obraćanju nazočnima predsjednik Grubešić se osvrnuo na važnije projekte koje je Vlada u ovoj godini provela ali i na usvojeni Proračun za 2016.godnu za koji je kazao kako predstavlja dokaz opredijeljenosti za socijalnu i političku stabilnost Županije.

„Osigurati prosperitet mladim ljudima na ovim prostorima je ne samo poruka koju želim poslati nego i moje uvjerenje da su oni jamac razvitka i budućnosti Središnje Bosne kao prostora ugodnog življenja, poslovanja i rada.

Moramo i učinit ćemo sve da mladi ljudi dobiju priliku da svoju sreću grade na ovim prostorima. Želimo da ovdje stvaraju svoje obitelji, da grade ostaju tu gdje su i rođeni“, istaknuo je.
Akcija „Pomozimo naše studente“ održana je i ove godine od strane Mladeži, Zajednice žena te Županijskog odbora HDZ BIH ŽSB uz pomoć predsjedatelja Kvasine te je na prijamu upriličena i dodjela stipendija za 22 uspješna studenta.

U glazbenom dijelu programa nastupila je vokalna skupina Lampoši, Orkestar harmonika HDK Napredak Vitez te bend Apparenza.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Ovom tradicionalnom božićno-novogodišnjem susretu pored dužnosnika HDZ BiH svih razina vlasti nazočio je veleposlanik Republike Hrvatske u BiH gospodin Ivan del Vechio kao i predstavnici drugih političkih stranaka, zatim članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata predstavnici Katoličke crkve, brojni gospodarstvenici te kulturni i športski djelatnici.

Odgovori