Nakon hit predstave “Ja, mahaluša” Kino Theatre nastavlja s redovnim filmskim projekcijama i to sa uzbudljivim filmskim hitom koji je osvojio brojne nagrade struke za svoj inovativni pristup. A, za mališane je ponovno tu zabavni film Sedmi patuljak.

 

ODRASTANJE

Pravo remek-djelo sedme umjetnosti, film sniman 12 godina, prati odrastanje dječaka Masona (Ellar Coltrane) od njegove 5. godine do punoljetnosti.
U ulozi njegovih roditelja pojavljuju se sjajni Ethan Hawke i Patricia Arquette!

Video trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ys-mbHXyWX4

SEDMI PATULJAK

Sedam patuljaka, 18. rođendan, dva zmaja (jedan pravi, a drugi je zla vila), poljubac ili sto godina sna – sve su to sastojci za sjajnu bajku. Ali zbog jednog malenog patuljka, nastaće haos… Princeza Rouz će na 18. rođendan postati punoljetna, ali će i kletva Pupoljka prestati.
Kad se to konačno desi, Bubi, najmanji od svih patuljaka, oslobodiće kletvu zle vile Delamorte na Rouzinoj rođendanskoj zabavi. A to će imati strašne posljedice! Cijeli zamak i svi gosti će se istog trenutka zalediti, samo će patuljci uspjeti da se spasu.
Ali će morati da nađu jedinu osobu koja može da razbije čini…Ovo će možda biti najveća avantura u njihovim životima! I moraće da daju sve od sebe da bi spasili princezu i sve ljude u Fantabularazi…

Video trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qZsl_-N5Bv8

Odgovori