Zbog predstojećih Božićnih blagdana iz policijske stanice Busovača obavještavaju građane da će se radi neomatanog kretanja pješaka-vjernika koji će doći na SVETU MISU-POLNOĆKA na dan 24.12.2013. godine zatvoriti promet vozila, dio ulice Branitelja Domovine (područje ispred crkve) od 22:00 sata.

Mole se građani da ne parkiraju vozila u blizini crkve. Također, mole se građani da ne ostavljaju svoje stambene objekte bez nadzora kako bi se spriječile moguće provalne krađe i druga kaznena djela te da ako bilo šta primjete nazovu policijsku stanicu Busovača na besplatan broj telefona 122.

Isto tako, tijekom nadolazećih blagdana vršit će se pojačane kontrole prometa sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola. Policijska stanica poziva građane da se suzdrže od upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava kako bi izbjegli neželjene posljedice.

Policijska stanica Busovača čestita nadolazeće blagdane i želi vam sretnu Novu 2014. godinu s porukom “Pucnjava nije sastavni dio blagdanskog veselja.”

Odgovori