Dana 30.01.2013.godine u Maloj sali Općine Busovača održan je redoviti sastanak Sportskog saveza općine Busovača na kojem su izabrani novi predsjednik, dopredsjednik i tajnik Saveza u narednom četverogodišnjem mandatu.

Dosadašnji predsjednik SS Općine Busovača Nikica Petrović je podnio izvješće o radu u proteklom periodu. Svi sudionici sastanka dobili izvješće u pismenoj formi i jednoglasno ga usvojili.

Nakon usvajanja izvješća,održana je izborna procedura te je odlučeno da u narednom periodu novi predsjednik bude Jozan Laštro iz NK“Busovača“, dopredsjednik je Mujo Prosjanović iz OFK“Lugovi“, a produžen je mandat dosadašnjem tajniku Miodragu Vujoviću.

Novi predsjednik Jozan Laštro se zahvalio u ime novog rukovodstva i u svoje osobno ime na ukazanom povjerenju i obećao da će Sportski savez raditi već ustaljenom dinamikom.

Svi sudionicima sastanka prezentiran je u pismenoj formi novi Prijedlog kriterija za raspodjelu novčanih sredstava Općine Busovača predviđenih za sport. Predstavnicima je dat rok od 20-tak dana da provedu raspravu u svojim klubovima o Prijedlogu, te da na narednom sastanku donesu svoje primjedbe i eventualne nove prijedloge. (Miodrag Vujović / Centralna.ba)

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori