Kazalište mladih “Korifej” HKC-a Nova Bila u petak je izvelo svoju četrnaestu premijeru pod nazivom “Kako nastaju ružne riječi” u režiji Anele Križanac.

Kazalište mladih “Korifej” HKC-a Nova Bila jučer je u 19 sati izvelo svoju četrnaestu premijeru pod nazivom “Kako nastaju ružne riječi” u režiji Anele Križanac.

To je prva predstava u ovoj jubilarnoj desetoj godini kazališta “Korifej”, a planirane su još dvije. Kao što je rečeno, ovo je deseta godina kako je rođeno ovo malo, ali vrijedno kazalište, te su planirani i drugi događaji koji će tijekom cijele godine obilježavati ovu lijepu obljetnicu. “Kako nastaju ružne riječi” je lijepa i poučna predstava koja nosi nekoliko poruka, a jedna od njih je upućena nama odraslima koji smo odgovorni za lijepo ponašanje kod mladih koje odgajamo.

Uloge su ostvarili: Marin Biljaka, Maja Cakalin, Karolina Đido, Ema Đido, Marina Đurić, Krešimir Barbić, Karolina Marjanović i Lorena Marijanović. Sljedeću reprizu možete gledati već u ponedjeljak (8. veljače) u KŠC-u u Travniku.

 

Odgovori