Vezni nogometaš Viteza, Marko Basara, napustio je redove ovog premijer ligaša, nakon završetka jesenjeg dijela sezone. – Klub napuštam zbog zasićenja sredine koja je realno mala i zbog toga što želim nove izazove. Nadam se da će se neke ponude iz inostranstva realizirati i jednostavno sam navikao da budem u većim gradovima, rekao je Marko Basara, za SportDC.net.

Imao je on peh ove sezone jer se na njenom startu povrijedio, pa je propustio prvi dio Premijer lige, i onda mu je trebalo vremena da se vrati u pravi ritam.

– Što se tiče forme u ovoj sezoni krenulo je sve lijepo na pripremama, ali poslije prve utakmice sa Radnikom se desila povreda zadnje lože koja me  sklonila sa terena cijeli august. Trebalo mi je vremena da se ponovo spremim i vratim, mada moram da priznam da mi je krivo zbog toga, jer sam se povredivo zbog nesmotrenosti sadašnjeg trenera kada smo poslije 10 sati puta imali veoma jak sprinterski trening koji nije predviđen. Nakon toga sam se vratio u startnu postavu gdje mi je i mjesto i uglavnom dobro odigrao naredne utakmice. Zahvalio bi se i svim mojim suigračima sa kojima sam igrao u ovih godinu dana, imala smo sjajan odnos i bodrili jedan drugog u teškim momentima.

Kada govori o narednim izazovima, kaže da ima ponuda, ali da će pažljivo sve izvagati i onda odlučiti.

-Ponuda hvala bogu uvijek imam samo je rano da se definitivno odlučim. Saslušati ću sve koji me budu zvali i sačekati najvjerojatnije kraj prosinca ili početak siječnja kada i bude najviše pregovora, a onda ću odlučiti koja je sredina najbolja za mene.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

On je ove sezone u dresu Viteza odigrao trinaest utakmica i postigao jedan pogodak.

 

 

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Odgovori