Nastavlja se natjecanje u Ligi KS HB nakon redovite zimske stanke utakmicama 10.kola

Kolo će otvoriti prvoplasirana momčad HOKK“Vitez“ koja dočekuje posljednje plasiranu ekipu Rame, i sve osim uvjerljive pobjede Vitežana bi bilo prvorazredno iznenađenje. Vitez je u mini prijelaznom roku dobio veliko pojačanje, razigravača Nebojšu Maksimovića, koje je iz Gradiške prešao u redove ekipe čiji je dres nosio kao kadet prije nekoliko sezona.

U Š. Brijegu gostuje vrlo dobra ekipa Student iz Mostara koja ima ambicije ući u doigravanje. I Mostarci su se u prijelaznom roku pojačali sa igračima Zrinjskog na dvojnu registraciju-Marin Gilja i Danijel Zovko. Iako su „studenti“ favoriti, mladi tim Širokog II sigurno neće gostima dozvoliti da dođu do lagane pobjede.

Jedan od dva derbija kola je u Livnu gdje gostuje jedan od kandidata za prvaka-Brotnjo iz Čitluka. Livnjaci su kraj polu-sezone ispratili sa dvije pobjede i vjerojatno im ova pauza nije dobro došla jer je ekipa bila u punom zamahu. Čitlučani su registrirali svoja bivša dva igrača-Ivan Buntić i Davor Doko i spremno dočekuju borbu za najviši plasman.

Drugi derbi je u Grudama gdje gostuje Busovača. I u ova dva kluba bilo je novosti u prijelaznom roku. U redove domaćina došla su dva igrača Zrinjskog-Ivan Škobo i Josip Barač, a Busovača je vjerojatno dobila najbolje pojačanje od svih ekipa-najboljeg razigravača lige Ivana Šeru koji je prešao iz Kiseljaka, a iz Busovače se u Kiseljak vratio Toni Jurić. Pobjedom bi Busovljaci, obzirom na pobjedu nad Grudama na otvaranju natjecanja, vjerojatno domaću ekipu eliminirali iz borbe za doigravanje, a sebi otvorili siguran put za Ligu 4 i borbu za prvaka KS HB.

10.kolo Liga KS HB

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Subota,02.02.2013.

Vitez-Rama   15,00

Livno-Brotnjo 17,00

Grude-Busovača 18,00

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Nedjelja 03.02.2013.

Široki II-Student 17,00

(Miodrag Vujović / Centralna.ba)

 

Odgovori