23.prosinca u 19:00 sati bit će odigrana revijalna malonogometna utakmica Gospodarstvenika Središnje Bosne i Veterana Dinamo Zagreba.

Svoj dolazak na ovu revijalnu malonogometnu utakmicu potvdio je i ponajbolji igrač Ukrajinske lige Ivica Žunić, koji je rodom iz Središnje Bosne, točnije iz Jajca. Ivica Žunić, član Volyna iz Lutska, “visokokvalificirani” je branič i ponajbolji obrambeni igrač u Ukrajini koji se ozbiljno može kandidirati za reprezentaciju BiH, prenosi Drukciji.ba.

Žunić je karijeru započeo u NK Elektrobosna iz Jajca, zatim nastavio u NK Tomislav iz kojeg odlazi u Austriju gdje nastupa za Matttersburg i Austriju iz Beča. Nakon odrađene epizode u austrijskoj Bundesligi, prelazi u poljski klub Tycho u kojem se zadržava jednu sezonu.

Potez karijere je prelazak u ukrajinski klub Volyn iz Lutska i tu sjajnim nastupima skreće pažnju na sebe. Sjajnim nastupima uvršten je u najbolju momčad ukrajinske lige na poziciji obrambenog igrača, pobijedivši u toj konkurenciji hrvatske reprezentativce Srnu i Vidu.

Na poziv organizatora Žunić se odazvao revijalnoj utakmici u Novom Travniku i svakako da će biti veliko pojačanje za ekipu Gospodarstvenika Središnje Bosne. Pored Luke Bilobrka, Ivice Žunića, za Gospodarstvenike će nastupiti Martin Banović, Ivan Anić, Bono Mlakić, Ivica Barnjak, Ivan Frljić, Anto Rajković, Nikola Franjić, Tiško Matošević, Velimir Valjan, Drago Džambas, Mladen Zekić, Ivan Mihaljević i Niko Cvitanović.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

 

Odgovori