Edukacija na temu “Učimo živjeti zajedno”

“Učimo živjeti zajedno” bila je tema seminara koji se održao u organizaciji Genesis Projecta na Vlašiću, a kojem su prisustvovali nastavnici i đaci iz osam osnovnih škola Srednjobosanskog kantona, koje rade u jednoj zgradi sa dva nastavna plana i programa.

Seminar je organiziran u sklopu projekta “Mostovi povjerenja i suradnje”, koji su podržali Fondacija SHL iz Njemačke, ambasada SAD-a u BiH i ambasada Švicarske u BiH. 

Pored radionica i predavanja, tokom dva dana druženja, nastavnici i đaci imali su priliku da uživaju u neformalnom druženju i upoznavanju novih prijatelja.

Evaluacija na kraju seminara je pokazala izuzetno visok stepen zadovoljstva radnim dijelom seminara, ali i aktivnostima druženja i razvijanja prijateljstva.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

U okviru projekta “Mostovi povjerenja i suradnje”, koji traje od svibnja 2015. do  travnja 2017. godine, planiran je niz aktivnosti, među kojima su: radionice za djecu, radionice za roditelje, radionice za nastavnike, edukativne lutkarske predstave za mlađu djecu te edukativne kazališne predstave za stariju djecu.

 

Odgovori