Tijekom posljednjih 24 sata u Županiji Središnja Bosna dogodilo se ukupno devet kaznenih djela, a to je: tri azbojništva,  jedan zločin nasilja u obitelji, krađe šume, teške tjelesne ozljede, oštećenje tuđe stvari, kompromis sigurnosti i kriminala preuzimanje ili povreda službenog pečata ili znaka.
Izdvajamo kazneno djelo krađe motornih vozila VW Passat, registarski broj A72-T-813, koji je, prema izvještaju u PS Kreševo ​​ukradene u troškovima, općina rata. Na očevid je provela ocd PU Kiseljak, a nedugo nakon što je pronađena u vozilu Rakovička cesta, općina Iliđa.
Vozilo je vraćen vlasniku, a nastavak istrage na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.
 
JAVNI RED
 
Snimljeni 6 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva slučaja sudjelovanja u tučnjavi, 2 slučaja osobito drskim ponašanjem, 1 slučaj nepoštivanja ovlaštene osobe i jedan slučaj prosjačenja. Kaznena djela koja uključuju ukupno 12 osoba.
 
SIGURNOST U PROMETU
 
Tu su četiri prometne nesreće u kojima su dvije osobe teško, a dvije osobe lakše povrjeđene.
Iz prometa su isključena 4 vozila i 3 vozača motornih vozila, s obzirom na 63 prekršajni nalog za prekršaje u oblasti prometa, a zabilježeno je i 104 prekršajnih mobilni radar.
 
POLICIJSKE AKTIVNOSTI
 
Policijski službenici tijekom posljednjih dana u Bugojnu pružiti pomoć kantonalnoj inspekciji tijekom kontrolnih restorana. Knight je zaštićena vježbe vatrogasaca – evakuacije djece iz vrtića i osnovnih škola. Na području Busovače, u Kaoniku, policijski službenici su pomaganje u radu službenika JP “Ceste slično”, kada mjerni osovinskog opterećenja teretnih motornih vozila.

Odgovori