U nedjelju u mjestu Rankovići dogodila se prometna nesreća. Vozač skutera, kojim je upravljao M.G. rođen 1999.godine iz Novog Travnika, sletio je s kolovoza usljed čega je zadobio teške tjelesne ozljede.

Tijekom vikenda je po različitim osnovama, a najčešće zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita, iz prometa  su isključena 34 vozača. Zbog upravljanja vozilom pod utejecajem alkohola u iznosu preko 1,5 promila, slobode je lišeno i zadržano u policijskoj stanici do otrežnjenja četiri osobe.

Iz prometa je isključeno i deset vozila, a zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 426 prekršajnih naloga, dok je mobilnim radarom evidentirano ukupno 75 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine.

Prilikom kontrole vozila od osoba koje su višestruki povratnici u vršenju prometnih prekršaja oduzeto je jedno vozilo.

Dana 16. srpnja 2017.godine oko 01,00 sat u PS Travnik se obratila policijska patrola i prijavila da su u mjestu Ričice, na lokalnom putu zaustavili  motorno vozilo kombi marke Mercedes, bez registracijskih oznaka, kojim je upravljao Đ.P. Kontrolom vozila i vozača ustanovljeno je da je vozilu istekla registracija, te da vozač upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Također, provjerom u bazi ROF-a, ustanovljeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju prekršaja te da posjeduje neplaćene novčane kazne u iznosu od 1.060 KM.

Odgovori