Luka Modrić otkrio je Španjolskoj da razmišlja o napuštanju hrvatske reprezentacije, čiji je kapetan i za koju je odigrao 96 utakmica i postigao 11 golova.

U velikom intervjuu za Marcu, jedan od najuglednijih sportskih dnevnika na svijetu kojeg čita oko dva milijuna Španjolaca, Modrić je dao naslutiti da razmišlja o prestanku igranja za Hrvatsku nakon pritiska javnosti zbog njegove amnezije i promjene iskaza u korist Zdravka Mamića na suđenju gazdi hrvatskog nogometa.

Zbog ekskluzive s Modrićem, u Hrvatsku se zaputio Marcin glavni urednik Hugo Cerezo, kojem je Realov ključni čovjek u luksuznom resortu Punta skala ovako objasnio amneziju i promjenu iskaza u korist Mamića, prenosi Index.hr.

“To je neugodna i komplicirana situacija, ali meni je savjest čista. Moram čekati da se to što prije završi i o tome ne mogu razgovarati, to mi je neugodno i komplicirano.

To je nešto što se dogodilo prije mnogo godina i za mene je to i sve što se događa vezano uz to jako teško, ali izdržao sam puno stvari u životu i siguran sam da ću također izdržati i ovo, i da će se sve brzo završiti kako bih sve to mogao zaboraviti.

Mnogi u Hrvatskoj me sada napadaju, a ne znaju kakva je zapravo situacija. Teško mi je, ali ne mogu iz svoje kože.

Kvalitetna odjeća za vaše najmlađe

Samo najbolje za vaše najmilije

Reprezentacija? Nisam donio konačnu odluku. Vidjet ćemo. Sada se želim koncentrirati na pripreme s Realom i dobro se pripremiti za sezonu u klubu.”

Odgovori